Upeita lukukokemuksia ja muuta viihdettä kännykän välityksellä!

Kännykän tarjoamat viihdepalvelut ovat lähes rajattomat, sillä tarjolla on niin upeita lukukokemuksia kuin runsaasti muutakin viihdettä, joka odottaa kuluttajaansa vain muutaman klikkauksen päässä juuri silloin, kun kännykän omistaja kaipaa itselleen viihdykettä. Tällaisten palveluiden etu on se, että niitä voi vapaasti kuluttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Osa palveluista on täysin maksuttomia ja suuri osa on suhteellisen edullisia, jos palveluita käyttää paljon. Tämä artikkeli antaa sinulle vinkkejä, joiden avulla saat taskussasi liikkuvasta viihdekeskuksesta mahdollisimman paljon irti!

E-kirjapalvelut lapsille ja aikuisille

Lukeminen on mukava tapa kuluttaa aikaa ja päästää itsensä vapaalle. Lukea voi missä ja milloin vain ja modernit e-kirjapalvelut tekevätkin lukemisesta entistäkin joustavampaa. Niiden avulla sinulla kulkee näppärästi taskussa melkoinen kotikirjasto, joka tarjoaa luettavaa moneen makuun – juuri silloin, kun sinä haluat.

Myös lapset viihtyvät e-kirjojen parissa ja niitä onkin näppärä hyödyntää esimerkiksi pitkillä automatkoilla, kun lapsen on istuttava pitkiä matkoja paikoillaan. Sadut ja tarinat lisäävät lapsen mielikuvitusta, mutta aina vanhemmalla ei ole mahdollisuutta lukea lapselle ääneen. Tällöin äänikirjat voivat auttaa. Lapsen viihdyttäminen etenkin pitkillä auto- tai lentomatkoilla voi toisinaan tuntua puuduttavalta ja tällöin kannattaakin valjastaa kännykästä löytyvä viihdetarjonta auttamaan matkan taittamisessa kaikille miellyttävällä tavalla.

Lähes rajattomat pelimahdollisuudet

Kännykästä löytyy myös lähes rajattomat pelimahdollisuudet, jotka sopivat monenlaiseen makuun niin lapsille kuin aikuisillekin. Jos pelaaminen kiinnostaa, kannattaa vierailla esimerkiksi sivustolla https://igamekokemuksia.com/igame-bonus-kokemuksia, josta voi lukea igamea koskevia kokemuksia. Muiden pelaajien kokemukset voivat antaa sinulle aivan uudenlaista perspektiiviä pelaamiseen ja ehkä innostut jostakin aivan uudenlaisesta pelistä tai pelipaikasta kommenttien pohjalta. Muutenkin kannattaa hyödyntää erilaiset keskustelufoorumit, jos haluaa saada tietoa jostakin itselle uudesta aiheesta. Tällaisten foorumeiden kautta saa helposti käsityksen siitä, voisiko kyseinen aihe tai harrastus olla niin sanotusti oma juttu!

Suoratoistopalveluiden kautta jännittäviä sarjoja ja mielenkiintoisia elokuvia

Suoratoistopalvelut ovat monen mielestä nettipalveluiden parasta antia. Esimerkiksi Netflix on saavuttanut hurjan suosion ympäri maailman ja sen tarjonta onkin erityisen monipuolinen. Netflixissä voit katsella esimerkiksi suosittuja sarjoja, joita löytyy niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Viime aikoina nuoria katsojia on kuohuttanut erityisesti 13 Reasons Why -nuorisosarja, joka pureutuu nuorten itsemurhien ytimeen ja siihen, kuinka vaikeaa on olla nykyajan nuori. Sarja on saanut osakseen niin kritiikkiä kuin kiitostakin nostaessaan esiin aiheen, joka on monelle vielä edelleenkin tabu tai vähintään hankala keskustelunaihe. Tässä sarjassa aihetta käsitellään kaunistelematta ja monesta eri näkökulmasta käsin.

Suoratoistopalveluista löytyy myös monenlaisia elokuvia vanhoista klassikoista uusimpiin filmatisointeihin. Näistäkin pääsee nauttimaan suoratoistopalveluiden melko pienellä kuukausimaksulla. Monet suoratoistopalvelut tarjoavat myös maksuttomia kokeilujaksoja, jotka kannattaa hyödyntää, jos haluaa kokeilla palvelun tarjontaa ja toimivuutta omassa käytössä. Erilaisia palveluita kannattaa myös vertailla keskenään, sillä erilaisen tarjontansa vuoksi erilaiset palvelut miellyttävät erilaisia käyttäjiä.