Koronakesän parhaat viihdevinkit

Koronavirusepidemia on muuttanut elämäämme monin tavoin ja vaatinut meitä noudattamaan sosiaalista etäisyyttä. Tämän vuoksi myös viihteestä nauttimisesta on tullut aiempaa yksinäisempää. Onneksi älypuhelin tarjoaa suoranaisen viihdekeskuksen, joka voi pelastaa tämänkin kesän tarjoamalla runsaasti erilaista viihdettä. Näin kesästä ei suinkaan tule tylsää, vaikka korona vielä hieman rajoittaakin matkustamista ja muuta elämää.

Oletko jo kokeillut bingoa?

Monelle saattaa tulla bingosta ensimmäisenä mieleen hieman iäkkäämpien rouvien ajanviete, mutta nykyaikaiset ratkaisut ovat tehneet myös bingosta modernin vaihtoehdon, joka houkuttelee nuoriakin pelaajia. Erilaiset bonukset, kuten https://bingohuonebonus.com tekevät kokeilusta entistä houkuttelevampaa.

Tutustu uusiin ihmisiin virtuaalisesti

Vaikka tänä keväänä ja kesänä olemmekin olosuhteiden pakosta joutuneet noudattamaan sosiaalista etäisyyttä, niin uusiin ihmisiin tutustuminen onnistuu tästä huolimatta virtuaalimaailmassa. Erilaiset keskustelupalstat ja -foorumit tarjoavat tähän sopivan alustan. Nykyaikana jopa moni romanssi on saanut alkunsa deittisovelluksen kautta, joten myöskään romantiikkaa ei tarvitse puuttua tästäkään kesästä.

Pidä yhteyttä läheisiin virtuaalisesti

Nyt on myös hyvä aika ilahduttaa läheisiä vaikkapa pitkillä sähköpostiviesteillä, joihin voi näppärästi liittää kivoja ajankohtaisia kuvia vaikkapa omasta jälkikasvusta tai lemmikeistä. Etenkin iäkkäitä, eristyksessä olevia läheisiä tällaiset viestit varmasti ilahduttavat. Kannattaa kuitenkin etukäteen varmistaa, että heillä on pääsy nettiin, ja että he osaavat käyttää sähköpostia. Ellei iäkäs läheinen enää itse osaa avata sähköpostiviestejään, ehkäpä esimerkiksi hoitokodin hoitaja voi auttaa häntä tässä. Läheisen voi tavata virtuaalisesti esimerkiksi Skypessä, mikäli vierailut eivät onnistu. Näin läheinen näkee sinut ruudun toisella puolella ja tapaamisesta voi parhaimmillaan tulla yllättävän autenttinen.

Nauti virtuaalisista konserteista ja muista tapahtumista

Monet tapahtumat, kuten erilaiset konsertit, ovat myös siirtyneet vallitsevan tilanteen johdosta virtuaalimaailmaan. Esimerkiksi Antti Tuisku on viihdyttänyt yleisöään virtuaalisesti. Myös monet museot ovat avanneet virtuaaliset ovensa aikana, jona ne eivät ole voineet ottaa vierailijoita vastaan fyysisesti. Tällaiset virtuaaliset mahdollisuudet ovat piristäneet monen elämää myös eristyksessä oltaessa.

Nauti E-kirjoista

Nyt on hyvä aika myös nauttia mielenkiintoisista E-kirjoista ja tutustua erilaisiin E-kirjapalveluihin. Kirjastot olivat jonkin aikaa suljettuina koronaepidemian vuoksi, mutta tällöinkin E-kirjat tarjosivat luettavaa kaikenikäisille tarinoiden ystäville. E-kirjat ovat myös siitä näppäriä, että niitä voi kuljettaa mukana lukemattomia määriä ilman ylimääräistä painolastia.

Nauti leffoista ja tv-sarjoista

Kännykän viihdekeskuksen avulla pääset helposti nauttimaan myös leffoista ja tv-sarjoista. Valinnanvaraa on todella runsaasti! Suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja ViaPlay, pitävät tästä huolen. Monia palveluja saa kokeilla ilmaiseksi ja tämä etu kannattaakin hyödyntää, ellei palvelu ole ennestään sinulle tuttu. Jo parin viikon kokeilun aikana saat kuvan siitä, millaista sisältöä palvelusta löytyy ja soveltuuko sisältö juuri sinun ja perheesi käyttöön. Yle Areenastakin löytyy yllättävän hyvää sisältöä täysin maksutta. Esimerkiksi norjalainen Twins-niminen sarja on viihdyttänyt ja pitänyt jännityksessä monia suomalaisia tänä kesänä.